Zoek naar:
  • ✔ Ook op zaterdag open
  • ✔ Voor mannen en vrouwen

Dames die hun haar willen laten knippen door een professionele dameskapper in de gemeente Hoeksche Waard, maken een afspraak bij Kapsalon Heulie in Oud-Beijerland. Waar wij eerst enkel heren knipten, zijn nu ook dames van harte welkom voor een knipbeurt. Onze kapsalon is goed bereikbaar voor dames uit Oud-Beijerland en de rest van de gemeente Hoeksche Waard die zich willen laten knippen door een ervaren dameskapper. Wij zorgen ervoor dat u met een prachtig nieuw kapsel onze salon verlaat!

Meteen een afspraak maken?

Afspraak maken

 

Een dameskapper in Oud-Beijerland met vele diensten voor klanten in gemeente Hoeksche Waard

Bij Kapsalon Heulie wordt u geknipt door professionele kappers met veel ervaring. In onze kapsalon in Oud-Beijerland kunnen we dames dan ook niet alleen knippen, maar bieden we nog veel meer diensten aan. Zo bent u bij ons ook in goede handen voor het permanenten, watergolven of verven van uw haar. We zijn daarnaast altijd op de hoogte van de nieuwste trends en volgen regelmatig trainingen, zodat we de beste dameskapper voor onze klanten in Oud-Beijerland en de gemeente Hoeksche Waard kunnen blijven. Bent u toe aan een nieuw kapsel, maar heeft u geen inspiratie? Wij kijken graag met u mee en geven u vervolgens professioneel advies. Daarbij houden we altijd rekening met uw wensen. Het is immers onze missie dat alle dames na het knippen met een tevreden gevoel onze kapsalon in Oud-Beijerland, in de gemeente Hoeksche Waard, verlaten.

 

Wacht niet langer en maak eenvoudig een afspraak

Of u nu enkel uw haren wilt laten knippen, een nieuwe haarkleur wilt of uw haar op een bijzondere manier wilt laten opsteken: wij zijn dé dameskapper die alle dames uit Oud-Beijerland en de rest van de gemeente Hoeksche Waard laten stralen. Is het voor u ook weer tijd voor een kappersbeurt? Wacht dan niet langer en maak eenvoudig een afspraak bij ons. Bekijk hiervoor eerst onze openingstijden, zodat u weet op welke dagen en tijden wij werkzaam zijn. Vervolgens belt of whatsappt u naar 0186613970, stuurt u een e-mail naar info@kapsalonheulie.nl of vult u het contactformulier in. Wij zorgen er voor dat u snel in onze salon terechtkunt!