Zoek naar:
  • ✔ Ook op zaterdag open
  • ✔ Voor mannen en vrouwen

Wilt u uw haren professioneel laten knippen en bent u daarom op zoek naar een goede kapsalon in Oud-Beijerland? Maak dan een afspraak bij Kapsalon Heulie, dé kapper voor iedereen die zijn haren wil knippen in de gemeente Hoeksche Waard. In onze gezellige kapsalon in Oud-Beijerland knippen we uw haren volledig naar wens. Zo komt u weer met een perfect geknipt kapsel voor de dag.

Meteen een afspraak maken?

Afspraak maken

 

Uw haren professioneel laten knippen in Oud-Beijerland, gemeente Hoeksche Waard

In onze kapperszaak in Oud-Beijerland, gemeente Hoeksche Waard, is iedereen welkom om zijn haren te komen knippen. Waar wij eerst enkel gespecialiseerd waren in het knippen van heren, kunnen we nu ook dames en kinderen knippen. Als u bij ons langskomt voor een knipbeurt, bespreken wij eerst uitgebreid samen uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld alleen de lengte inkorten of een compleet nieuw model? Waar nodig en indien gewenst voorzien wij u van passend advies. Vervolgens gaan wij op professionele wijze voor u aan de slag. Tijdens het knippen van uw haren gebruiken we producten van topkwaliteit in onze salon in Oud-Beijerland. De combinatie van deze producten en onze professionele kniptechnieken zorgt ervoor dat uw kapsel uiteindelijk keurig zit.

 

Bekijk onze openingstijden en maak een afspraak

Als u in de gemeente Hoeksche Waard woont en u wilt uw haren professioneel laten knippen, dan bent u van harte welkom bij Kapsalon Heulie in Oud-Beijerland. Bekijk onze openingstijden en maak vervolgens eenvoudig een afspraak door te bellen of whatsappen naar 0186613970 of door een e-mail te sturen naar info@kapsalonheulie.nl. Daarnaast kunt u een afspraak maken door het contactformulier in te vullen. Wij verwelkomen u graag in onze kapsalon!