Zoek naar:
  • ✔ Ook op zaterdag open
  • ✔ Voor mannen en vrouwen

Als u op zoek bent naar een professionele herenkapper in de gemeente Hoeksche Waard, dan bent u van harte welkom bij Kapsalon Heulie in Oud-Beijerland. Wij knippen al jaren vele heren uit Oud-Beijerland en de rest van de gemeente Hoeksche Waard en doen dat met veel plezier. Door te luisteren naar uw wensen en u te voorzien van persoonlijk advies, zorgen we ervoor dat u met een keurig geknipt kapsel onze salon verlaat. U ziet er weer fris en verzorgd uit dankzij Kapsalon Heulie, dé herenkapper in de gemeente Hoeksche Waard!

Meteen een afspraak maken?

Afspraak maken

 

Persoonlijke aandacht bij dé herenkapper van Oud-Beijerland en de gemeente Hoeksche Waard

Bij Kapsalon Heulie vinden we het belangrijk om u persoonlijke aandacht te geven. Daarom nemen we echt de tijd voor alle heren die hun haren komen laten knippen in onze salon in Oud-Beijerland. We luisteren naar uw wensen en denken tegelijkertijd graag actief met u mee. U heeft bij ons namelijk vele mogelijkheden als het aankomt op uw kapsel. Zo kunnen we niet alleen uw haren knippen, maar ook scheren, trimmen en verven. Wilt u een keer een nieuw model proberen? Wij voorzien u van een uitgebreid advies, zodat we een kapsel creëren dat past bij uw haartype, gezichtsvorm en persoonlijkheid. Daarnaast is er natuurlijk altijd tijd voor een praatje. Die persoonlijke aandacht is een van de redenen waarom vele heren in de gemeente Hoeksche Waard onze kapsalon in Oud-Beijerland kiezen voor het knippen van hun haren.

 

Wees welkom met uw hele gezin

Waar we als kapsalon in Oud-Beijerland eerst enkel gespecialiseerd waren als herenkapper uit de gemeente Hoeksche Waard, kunnen we nu ook dames en kinderen knippen. Dit betekent dat u met uw hele gezin van harte welkom bent in onze salon voor een professionele knipbeurt! Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor u en uw gezinsleden.

 

Neem direct contact met ons op voor een afspraak

Alle heren uit de gemeente Hoeksche Waard die hun haren professioneel willen laten knippen, zijn van harte welkom bij Kapsalon Heulie, dé herenkapper in Oud-Beijerland. Bekijk daarom onze openingstijden en maak direct een afspraak op een geschikte dag en tijd. Dit doet u door te bellen of whatsappen naar 0186613970, een e-mail te sturen naar info@kapsalonheulie.nl of door het contactformulier in te vullen. Wij verwelkomen u graag!