Zoek naar:
  • ✔ Ook op zaterdag open
  • ✔ Voor mannen en vrouwen

Kapsalon Heulie is dé kapper voor iedereen uit Oud-Beijerland en de gemeente Hoeksche Waard! Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn van harte welkom voor een professionele knipbeurt. Naast knippen, bent u hier op de goede plek voor het verven van uw haar, watergolven of permanenten. Het is ons doel dat u onze kapsalon blij en tevreden verlaat. Daar doen we elke dag weer ons uiterste best voor.

Meteen een afspraak maken?

Afspraak maken

 

Een professionele en servicegerichte kapper in Oud-Beijerland

Is het weer tijd voor een knipbeurt? Dan bent u van harte welkom om een afspraak te maken bij Kapsalon Heulie in Oud-Beijerland. Waar wij eerst enkel een kapper voor heren waren, knippen wij nu ook vrouwen en kinderen uit Oud-Beijerland en de rest van de gemeente Hoeksche Waard. In onze sfeervolle salon geven wij u graag het kapsel van uw dromen. Hier hebben we de nodige professionele producten en technieken voor in huis. Of u nu een kleine verandering wenst of een compleet nieuw kapsel wilt: wij zorgen er als kapper voor dat u tevreden onze kapsalon in Oud-Beijerland verlaat.

 

Wij nemen de tijd voor u

Als u onze kapperszaak bezoekt voor een kappersbeurt, dan nemen wij echt de tijd voor u. We luisteren niet alleen goed naar uw wensen, maar maken ook tijd voor een gezellig praatje en geven u indien gewenst persoonlijk advies. Daarnaast geven we tips over de best mogelijke verzorging voor uw haar. Die persoonlijke aandacht is één van de redenen waarom onze klanten uit Oud-Beijerland en de rest van de gemeente Hoeksche Waard ons al jaren als hun kapper kiezen.

 

Maak eenvoudig een afspraak

Woont u in Oud-Beijerland of in de omgeving van de gemeente Hoeksche Waard en zoekt u een professionele kapper die luistert naar uw wensen? Dan is Kapsalon Heulie in Oud-Beijerland de perfecte kapper voor u. Bekijk onze openingstijden en maak eenvoudig een afspraak. Hiervoor whatsappt of belt u naar 0186613970 of stuurt u een e-mail naar info@kapsalonheulie.nl. Wij staan graag voor u klaar.