Zoek naar:
  • ✔ Ook op zaterdag open
  • ✔ Voor mannen en vrouwen

Als u uit de gemeente Hoeksche Waard komt en u zoekt een professionele kapperszaak bij u in de buurt, dan is Kapsalon Heulie in Oud-Beijerland dé salon voor u. Hier wordt u geknipt door kappers met jarenlange ervaring, die luisteren naar uw wensen en écht de tijd voor u nemen. Het resultaat is dat u met een fris en verzorgd kapsel de salon verlaat. De tevredenheid van onze klanten staat elke dag weer voorop in onze kapperszaak in Oud-Beijerland!

Meteen een afspraak maken?

Afspraak maken

 

De kapperszaak voor iedereen in Oud-Beijerland en de gemeente Hoeksche Waard

Kapsalon Heulie in Oud-Beijerland is al jaren een bekende kapperszaak voor klanten uit de gemeente Hoeksche Waard. Waar wij eerst enkel heren knipten, kunnen we tegenwoordig ook de mooiste kinder- en dameskapsels knippen. Hierdoor zijn wij een kapperszaak voor iedereen in Oud-Beijerland en de rest van de gemeente Hoeksche Waard! U kunt in onze salon voor vele diensten terecht. Zo kunnen we natuurlijk knippen, scheren en trimmen, maar ook uw haren verven of voorzien van high- of lowlights. We luisteren daarbij graag naar uw wensen en voorzien u van persoonlijk advies. Wilt u een compleet nieuw kapsel proberen? Wij hebben voldoende expertise om een kapsel te creëren dat past bij uw uitstraling en de vorm van uw gezicht, uiteraard aansluit op uw wens. Deze persoonlijke aandacht maakt ons al jaren een geliefde kapsalon bij klanten uit de gemeente Hoeksche Waard.

 

Wees welkom in onze kapperszaak

Komt u uit de gemeente Hoeksche Waard en bent u op zoek naar een goede kapsalon? Dan verwelkomen wij u graag bij Kapsalon Heulie. Ons kappersteam staat voor u klaar in onze sfeervolle salon in Oud-Beijerland. Bekijk onze openingstijden en maak eenvoudig een afspraak door te bellen of whatsappen naar 0186613970 of een e-mail te sturen naar info@kapsalonheulie.nl. Wij zorgen ervoor dat u vervolgens zo snel mogelijk bij ons terechtkunt.