Zoek naar:
  • ✔ Ook op zaterdag open
  • ✔ Voor mannen en vrouwen

Wilt u de haren van uw kinderen laten knippen door een ervaren, fijne kapper in Oud-Beijerland? Dan is Kapsalon Heulie de geschikte salon. Bij ons zijn kinderen uit Oud-Beijerland en de gemeente Hoeksche Waard van harte welkom om hun haren te laten knippen. In onze gezellige salon zullen uw kinderen zich direct thuis voelen. Zo wordt een bezoek aan de kapper een leuk uitje!

Meteen een afspraak maken?

Afspraak maken

 

Laat uw kinderen professioneel knippen in onze kapsalon in Oud-Beijerland

Een knipbeurt wordt leuk als u uw kinderen laat knippen in onze kapperszaak in Oud-Beijerland, in de gemeente Hoeksche Waard! In onze salon hangt een fijne sfeer, waardoor uw kinderen zich snel op hun gemak voelen. Samen met u en uw kind kijken we wat er moet gebeuren. Door snel en professioneel te werken, zorgen we ervoor dat uw kind niet lang stil hoeft te zitten. Tegelijkertijd is er natuurlijk altijd tijd voor een gezellig praatje. Kapsalon Heulie is een kapperszaak waar iedereen uit Oud-Beijerland en de rest van de gemeente Hoeksche Waard zich welkom voelt, of we nu de haren van kinderen, heren of dames knippen!

 

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Woont u in Oud-Beijerland of ergens anders in de gemeente de Hoeksche Waard en zoekt u een ervaren kapper die uw kinderen professioneel kan knippen? Wij staan voor u klaar. U en uw kinderen zijn van dinsdag tot en met zaterdag (bekijk de exacte openingstijden) van harte welkom in onze kapsalon in Oud-Beijerland. Maak eenvoudig een afspraak door te bellen of whatsappen naar 0186613970 of een e-mail te sturen naar info@kapsalonheulie.nl. We zorgen ervoor dat jullie zo snel mogelijk terechtkunnen.