Zoek naar:

Ik ben Iris (Mommers-Apeldoorn) getrouwd met Reimar en moeder van Britt.

Nadat ik 3jr de kapperschool gedaan had ben ik in Mei 2000 bij Marius van Driel gaan werken.

Toen ik daar 15jr werkte zei meneer van Driel dat hij er mee ging stoppen. Na een nachtje slapen heb ik besloten om de zaak voort te zetten fijn idee voor mijn in een vertrouwde omgeving een fijn voor de meeste klanten want die hoefde zo niet opzoek naar een andere kapper.

Dus 1 September 2015 begon ik met kapsalon Voor Hem. Dat heb ik 5 jr met veel plezier in mijn eentje gedaan maar ik had geen back up voor als er wat was…

Zodoende kwam het idee om Henny te vragen of ze bij mij wilde komen werken en zo veranderde kapsalon Voor Hem in kapsalon Heulie waar wij nu samen met veel plezier werken.

 

Ik ben Henny Orgers

Moeder van twee meisjes Rachel en Yalissa en een jongen Vince.

Ik ben tijdens mijn opleiding stage gaan lopen bij kapper Korpershoek en daar eigenlijk nooit meer weggegaan. Ik hen daar 23 jaar met veel plezier gewerkt maar vond het in September tijd voor een nieuwe uitdaging. En omdat Iris mij al gevraagd had bij haar te komen werken was de keuze snel gemaakt.

En ook de vertrouwde klanten van kapper Korpershoek ,die inmiddels gesloten is, hebben gelukkig de weg naar kapsalon Heulie ook gevonden.

 

Zodoende is kapsalon Heulie ontstaan want een gemengde salon met de naam kapsalon Voor Hem is natuurlijk een beetje raar. Omdat we iets aparts wilde met de naam zijn we is gaan kijken naar Hoekse Waardse woorden voor hun, zij, jullie en iedereen en zo zijn we op kapsalon Heulie gekomen.

We werken hier nu samen met veel plezier en hopen jullie nog lang in onze salon te mogen ontvangen.

 

Liefs Iris & Henny